Malin Ewerlöf, en av Sveriges främsta löpare deltar i Strängnäs 500

Vi har bjudit in Malin Ewerlöf, en av Sveriges främsta löpare som en ambassadör i tävlingsklassen på 10 km den 6 juni. Malin kommer även till Strängnäs den 4 maj för att föreläsa för eventsponsorerna på temat rörelseglädje. Samma dag leder Malin också två fysiska löparpass då hon kommer bjuda på löpteknik och konkreta tips till deltagarna.

Malin Ewerlöf började sin löparkarriär som en juniortalang då hon bland annat tog guld på terräng-VM. Hennes största framgång kom 1998 då hon tog silver på 800 m vid EM i Budapest. I dag arbetar Malin som löparcoach och föreläsare. 

”Jag ser fram emot att ha Malin med oss, hon kommer att skapa engagemang hos våra partners i sin roll som PT för motionärer inom löpning. Det ska också bli mycket spännande att se hur elitmotionären Malin står sig i konkurrensen i vår tävlingsklass på 10 km” 

Säger Torbjörn Pettersson, eventchef Strängnäs 500. 

”Jag ser verkligen fram emot att komma till Strängnäs den 4:e maj för att inspirera – och den 6 juni, för att testa vad kroppen kan göra på ett tufft 10 km lopp.”

Säger Malin Ewerlöf, Sveriges främsta löpare

I samband med att Strängnäs 500 arrangeras blir det åter en Sommarfest i Strängnäs. Här kan du läsa nyheten från Strängnäs kommun. Mer information om Sommarfest och vilka artister som kommer kan du läsa på strangnas.se

 

Lämna en kommentar