Riddermark Bil och SEVAB är huvudpartner till Strängnäs 500

Vi har nu klart att två kraftfulla lokala företag går in som huvudpartner i Strängnäs 500 i år, förutom Strängnäs kommun. Nämligen inga mindre än energibolaget SEVAB Strängnäs Energi och Riddermark Bil AB – störst i Sverige på begagnade bilar.

Riddermark Bil har bara efter ett par månader efter deras etablering i Strängnäs behov av flera nya medarbetare. För dig som är nyfiken och vill veta mer om företaget kommer de att finnas på plats på Arena Visholmen under eventet. Idag finns det över 3000 bilar till försäljning vid den nya anläggning vid Biskopskvarn som är öppen för provkörning och försäljning av bilarna 7 dagar i veckan. Riddermark Bil går även in som vattensponsor – vilket är en viktig del av arrangemanget. Genom att engagera sig i Strängnäs 500 vet vi att de vill satsa lokalt – men de bevisar även att de prioriterar rörelseaktiviteter och folkhälsa.

SEVAB har lång tradition med att samarbeta lokalt för att stötta aktiviteter som skapar hållbar samhällsnytta för nuvarande och kommande generationer. De har även unika satsningar med föreningslivet i Strängnäs, som har stor betydelse och påverkan att bidra till folkhälsa och rörelseglädje – men också för våra arrangemang med Strängnäs 500. SEVAB är även med och stöttar Sommarfest i Strängnäs med scenproduktionen.

-Vi är enormt glada och taggade på att ha med både SEVAB, Strängnäs kommun och nyetablerade Riddermark Bil som huvudpartner i år. Det är starka krafter och varumärken och vi ser farm emot att åter få klä Arena Visholmen med den gula SEVAB-bågen samt få lära känna Riddermark Bil som kommer vara på plats i år.  

Säger Torbjörn Pettersson, eventchef Strängnäs 500. 

Läs mer om SEVAB Strängnäs Energi på www.sevab.com

Läs mer om Riddermark bil på www.riddermarkbil.se

Vill du veta mer om vilka fler partner som står bakom Strängnäs 500 i år kan du läsa om det här. Vill du vara med och synas i samband med eventet är du självklart välkommen att kontakta oss

1 svar på ”Riddermark Bil och SEVAB är huvudpartner till Strängnäs 500”

  1. Jag har anmält mig till Mountainbike
    Loppet tänkte först stara öppet spår
    Kan man ändra och köra den 6juni
    Istället med mattider 3tim

    Svara

Lämna en kommentar